Поділитись:

У Луцьку затримали наркодилера (фото)

Понеділок, 20 липня 2020, 13:23
У Луцьку затримали наркодилера (фото)

На Волині поліцейські затримали лучанина за збут психотропних речовин.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Оперативник департаменту внутрішньої безпеки у Волинській області викрив 21-річного лучанина, який займався збутом психотропних речовин на території області. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут психотропних речовин)  Кримінального кодексу України.  

Під час слідства встановлено, що фігурант отримував товар через поштові відділення та розповсюджував на території області. 

У суботу співробітник департаменту внутрішньої безпеки та слідчі із залученням співробітників роти поліції особливого призначення ГУНП в області на вулиці Кравчука у Луцьку затримали наркодилера під час отримання чергової посилки із забороненою речовиною. У молодика поліцейські виявили близько 150 грамів психотропної речовини.  

У Луцьку затримали наркодилера (фото)

У Луцьку затримали наркодилера (фото)

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. 

У Луцьку затримали наркодилера (фото)

Вилучене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи. 

Сьогодні чоловікові обиратимуть міру запобіжного заходу. Триває слідство, під час якого будуть з’ясовані усі обставини злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів