Поділитись:

Отримували наркотики поштою: у Луцьку затримали "закладчиків" (фото)

П'ятниця, 17 липня 2020, 22:51
Отримували наркотики поштою: у Луцьку затримали «закладчиків» (фото)

На Волині затримали двох уродженців Рівненщини, які реалізовували психотропи через «закладки». 

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури працівники Управління стратегічних розслідувань в області та Луцького відділу поліції в межах розслідування кримінального провадження про вчинення наркозлочинів 17 липня затримали 18-річного уродженця Рівненської області після отримання ним у Луцьку на пошті посилки із 84 пакетиками психотропів – PVP та амфетаміну.

У ході санкціонованого судом обшуку в оселі молодика та його 21-річної співмешканки в обласному центрі Волині правоохоронці вилучили ще 48 пакетиків з амфетаміном, канабіс та обладнання для пакування психотропів. Слідство вважає, що молоді люди займалися збутом наркотиків через канал у месенджері Telegram і так звані "закладки".

Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у неодноразовому незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин (кримінальні правопорушення, передбачені ч.2 ст. 307 КК України).

Прокурори клопотатимуть і про обрання фігурантам провадження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Довідково: санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин, передбачено покарання  у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Отримували наркотики поштою: у Луцьку затримали «закладчиків» (фото)Отримували наркотики поштою: у Луцьку затримали «закладчиків» (фото)Отримували наркотики поштою: у Луцьку затримали «закладчиків» (фото)Отримували наркотики поштою: у Луцьку затримали «закладчиків» (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024