Поділитись:

Шоу «Ранок Нової Волині» на Суспільному закривають

Понеділок, 13 липня 2020, 22:27
Шоу «Ранок Нової Волині» на Суспільному закривають

Завтра, 14 липня, о 7:05 відбудеться останній ефір ранкового шоу на телеканалі «UA:ВОЛИНЬ». За вісім років роботи цей проєкт мав декілька офіційних назв: «Ранок», «Ранок Нової Волині», «Ранок на UA: ВОЛИНЬ», «Ранок з Суспільним Волині».

Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці лінійний продюсер Влад Зінкевич.

«Запам'ятайте нас такими;)

Ми завершуємо цю історію на 8 році роботи."Ранок", "Ранок Нової Волині", "Ранок на UA: ВОЛИНЬ", "Ранок з Суспільним Волині" – це все ті офіційні та робочі назви ПЕРШОГО НА ВОЛИНІ РАНКОВОГО ТЕЛЕШОУ.

Завтра, на жаль, ми востаннє усі зберемося усім складом і востаннє у прямому ефірі побажаємо волинянам, як завжди, "доброго ранку!". Запрошую зробити це разом нам усім.

Ми пережили чимало змін: як власних внутрішніх, професійних, емоційних, фізіологічних, так і усіх політичні, воєнних, корпоративних – трансформацію державного (читай провладного) у Суспільне і насправді ми усією командою надзвичайно пишаємось, що долучились до цієї важливої реформи. Ми залишаємося вдячними глядачам і колегам,

Ми прокидалися з вами, інформували, розважали, експериментували, співпереживали, співчували, поділяли радість і горе регіону і завжди залишалися "своїми". Отримували багато хороших відгуків та хейту. За це теж красно дякую.

За кадром завжди залишалися фахівці, яких, впевнений, не знайти на Волині, тому що вони допомогали реалізовувати наші божевільні ідеї, на які потрібно було техніки на мільйони гривень, але вони завжди знаходили вихід. я по цей час не можу зрозуміти, як нам вдавалися деякі речі, і це залишається фантастикою.

8 років роботи для нас – це 4 304 години прямого ефіру, це 3 228 гостей, з якими ми знайомили вас, це 2152 зачіски для ведучих і 2152 дні, коли ми прокидалися серед ночі.

Проєкт, заснований Михайлом Кузьмичем, куди він мене і запросив (за що величезне тобі дякую, друже), Микитою Чибарем, з яким у нас були регулярні гумористичні батли, завершується.

Роки минали, люди змінювалися, умови теж, але при будь-яких обставинах ми завжди знаходили рішення, завжди були плани та ідеї, однак рішення прийнято.

ЩО ЗАВТРА?

Завтра наш останній ефір, де ми вперше в прямому етері зберемося усі разом. Згадаємо, покажемо те, що раніше не могли. І підемо далі.

Я залишаюся ще у команді з Суспільним, та вже з іншими проєктами. Кожен з команди розповість про себе сам.

Ми робили перерву на час карантину, та 01.06.2020 таки повернулися у ефір. І у посткарантинний сезон вийшли з новим приємним "двіжовим" графічним оформленням. Гляньте це відео і запам'ятайте, будь ласка, телешоу саме таким».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 березня 2024
21 березня 2024
13 березня 2024
24 лютого 2024
05 серпня 2023
22 червня 2023
01 квітня 2023
05 березня 2023
25 лютого 2023
18 грудня 2022