Поділитись:

Між падінням ясена і візитом Зеленського: старий Луцьк показали з висоти (фото)

Понеділок, 13 липня 2020, 14:31
Між падінням ясена і візитом Зеленського: старий Луцьк показали з висоти (фото)

Старе місто показали з висоти пташиного польоту якраз між падінням Лесиного ясена і візитом Президента України Володимира Зеленського.

Світлини опублікували на сторінці Vysoko.ua. 

Як зазначається, вперше згадка про Луцьк з'явилася в Іпатіївському літописі (датована 1085 роком), який вже тоді вказав на досить істотний розвиток міста. На фотографіях – Луцький замок, собор Св. Петра і Павла, гнідавський міст, монастир домініканів та синагога, вулиця Братковського, а також Центральний ринок. 

Між падінням ясена і візитом Зеленського: старий Луцьк показали з висоти (фото)Між падінням ясена і візитом Зеленського: старий Луцьк показали з висоти (фото)Між падінням ясена і візитом Зеленського: старий Луцьк показали з висоти (фото)Між падінням ясена і візитом Зеленського: старий Луцьк показали з висоти (фото)Між падінням ясена і візитом Зеленського: старий Луцьк показали з висоти (фото)Між падінням ясена і візитом Зеленського: старий Луцьк показали з висоти (фото)Між падінням ясена і візитом Зеленського: старий Луцьк показали з висоти (фото)Між падінням ясена і візитом Зеленського: старий Луцьк показали з висоти (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів