Новинки в меню та дві комфортні тераси: фудкорт "Променя" запрошує гостей*

Понеділок, 13 липня 2020, 21:02

З дотриманням усіх санітарних норм та оптимістичним поглядом у майбутнє дві літні тераси фудкорту в РЦ “Промінь” приймають лучан та гостей міста. Зараз тут працює вісім закладів з кухнею із різних куточків світу, які запрошують скуштувати свої новинки.

Що цікавого можна знайти на фудкорті?

Таверна “Старий Лис” запустила справжню “антикризову” пропозицію для працюючих лучан. Відтепер у будні з 12 до 15:00 тут можна повноцінно пообідати всього за 55 гривень. В комплексний обід від закладу входить перша страва, гарнір з м'ясом, салат і напій. Окрім того, кожен дев’ятий обід ви отримуєте безкоштовно.  Щоб отримати, просто збирайте чеки і показуйте під час замовлення.

В кав’ярні Ring Coffee щодня надають знижки на всі десерти й торти. Після 20:00 знижка становить 30%, а після 21:00 – 50%. Вигідна пропозиція, що дарує радість лучанам тривалий час й гарантує щодня появу лише свіжих смаколиків на полицях.

"Сито&Соковито" готують традиційно смачні пельмені та чебуреки, які ідеально пасують до обіду. Доступні ціни та асортимент припадуть до душі кожному. Окрім того, їх завжди можна забрати додому в замороженому вигляді й приготувати самостійно для всієї сім’ї.

У Grill Pub запрошують на гриль меню, що готується лише на натуральному вугіллі. Цього літа тут можна посмакувати лангустинами на грилі, справжніми крильцями Баффало та курячими нагетсами. Окрім того, тут щодня в будні готують новий ланч за приємною вартістю. Тож ваш обід буде не лише смачним, а й вигідним.

Sushi Yummу підготували кілька новинок для цінителів японської кухні. Запрошуємо скуштувати запечені роли, оригінальну подачу ролів без норі, а також кілька нових інтерпретацій та смачних сетів на компанію. Асортимент закладу вражає, тож ви можете щодня куштувати щось новеньке.

Кав’ярня The Spiceroom приготувала спеціальну літню пропозицію. Тут можна спробувати абсолютно нові напої, яких в Луцьку немає більше ніде. Наприклад, любителі не лише інстаграмної, а й корисної для здоров’я матті приходять саме сюди. В асортименті синя, зелена та рожева маття у двох варіантах – з молоком або з апельсиновим соком.

Кафе традиційної тайської кухні запрошує любителі яскравих смаків та корисних поєднань. Особливо рекомендуємо цього літа скуштувати Пад Пак Бунг - салат, в якому заміксовані зелені овочі-вок і устрично-соєвий соус. А щоб спробувати приготувати страви тайської кухні у себе вдома, заходьте за смачними соусами, які вже чекають на вітрині.

Мережа Ring Cafe традиційно дивує новинками. Відтепер тут можна знайти не лише соковиті бургери, навіть з рослинним м’ясом Beyond Meat, а й повноцінне Healthy меню, спеціально розроблене для закладу. У ньому страви, що підійдуть під будь-який відпочинок: тости, салати, основне та супи, навіть бургер і десерт тут створили для тих, хто звертає особливу увагу на калорії.

Смачно? Скуштувати все це можна на двох красивих літніх терасах фудкорту Grand Central Food Terminal в РЦ “Промінь” на 4 поверсі.

Наш сайт: grandcentral.lutsk.ua

Працюємо з 8 до 23:00, в п’ятницю та суботу – до 01:00