Поділитись:

«Зґвалтоване кохання»: Андрій Осіпов написав новий роман

Неділя, 12 липня 2020, 11:25
«Зґвалтоване кохання»: Андрій Осіпов написав новий роман

Незабаром на полицях книжкових магазинів з'явиться новий роман ексдепутата Луцькради, адвоката, а тепер очільника Одеської кіностудії Андрія Осіпова. 

Друга книжка матиме назву «Зґвалтоване кохання» і продовжуватиме історію українського адвоката Никанора Скрипника, яка починається в першій книзі «З особливою жорстокістю». Проте автор запевнив: другу книжку можна читати окремо, не дотримуючись будь-яких послідовностей. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Цей твір переважно про кохання. Мене цікавили питання: як виникає кохання, чому і як воно може бути невчасним і забороненим, ганебним; як кохання може зникнути і хто в тому винний... В основі сюжету – кримінальна справа проти 74-річного Олександра Величка, якого звинувачують у зґвалтуванні 20-річної сусідської дівчини Оксани Король. Захист у цій справі приймає на себе адвокат Никанор Скрипник. Протистоїть йому помічник прокурора Сергій Савчук. Справа набуває широкого розголосу, резонансу і призводить до трагічних наслідків. Завершують цю історію два епілоги: розв’язка очима захисника Скрипника і кілька сторінок з щоденника підсудного. Це моя друга художня книга. Це роман про адвоката і правосуддя. Але передусім це книга про несподівані повороти людського життя», – зазначив він. 

Нагадаємо: саме за перший роман Андрій Осіпов отримав відзнаку на конкурсі «Коронація слова-2020». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів