Поділитись:

Назвали пляжі України, де небезпечно відпочивати

П'ятниця, 10 липня 2020, 19:35
Назвали пляжі України, де небезпечно відпочивати

У цьому оздоровчому сезоні здійснюється спостереження за якістю води на низці пляжів у Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Херсонській областях, які мають вихід на морське узбережжя.

За результатами перевірки на низці пляжів в кожному з регіонів були виявлені відхилення показників якості води, – пишуть Українські Національні Новини. 

Так, у Донецькій області відхилення від стандарту за період з 19.06.2020 по 25.06.2020 було виявлено на міському пляжі у районі готелю "Турист" міста Маріуполь. Крім того, у пробах води з громадського пляжу смт Ялта виділено v. Parahaemolуtісus.

Крім того, у Запорізькій області відхилення від стандарту було виявлено на пляжі "Центральний – ліва сторона" міста Запоріжжя, міському пляжі "Сонячний" міста Енергодар, пляжі "Правий берег" Запоріжжя, пляжі міста Енергодар.

У Миколаївській області відхилення від стандарту виявлено у пробах морської води на міському пляжі "Чайка" і пляжі "Прибій", пляжі "Стрілка" у Миколаєві, пляжі у місті Первомайськ.

В Одеській області відхилення від стандарту виявлено на пляжах міста Одеса – "Аркадія", "Дельфін", 13 і 16 станції Великого Фонтану, пляжах Одеси. Рекомендовано встановити щити про заборону купання, проби води взято на повторні дослідження.

У Херсонській області відхилення від стандарту виявлено у 1 пробі річкової води пляжу міста Нова Каховка.

У місті Київ відхилення від стандарту виявлено у "Пущі-Водиці", на пляжі "Вербний", "Пуща-Водиця", 5–7 лінія на річці Горенка.

На всіх зазначених пляжах рекомендовано встановити щити про заборону купання, проби води взято на повторні дослідження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів