Поділитись:

На Волині сформували Екологічний паспорт області

Понеділок, 06 липня 2020, 16:09
На Волині сформували Екологічний паспорт області

Управління екології та природних ресурсів підготувало Екологічний паспорт Волинської області за 2019 рік.

Про це повідомляє управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА

Аби забезпечити поінформованість населення щодо стану навколишнього природного середовища регіону, фахівці сформували Екологічний паспорт Волинської області за 2019 рік. Екологічний паспорт регіону розробляється щорічно.

Інформація, що міститься в ньому, може бути корисною, оскільки охоплює всі об’єкти довкілля: атмосферне повітря, водні, земельні, лісові ресурси, об’єкти ПЗФ, небезпечні відходи, в т. ч. радіоактивні.

В Екопаспорті можна знайти інформацію про основні забруднювачі регіону, стан річок, озер, рослинний та тваринний світ, радіаційну безпеку, найважливіші екологічні проблеми регіону, моніторинг довкілля, власників ліцензій у сфері поводження з небезпечними відходами та інше.

В ньому наводяться систематизовані офіційні дані щодо стану довкілля з його якісними та кількісними характеристиками. а також проводиться аналіз стану і використання природних ресурсів у порівнянні з попередніми роками.

В матеріалах Екологічного паспорту знайшли відображення фізико-географічна та загальна характеристика області, чисельність населення, характеристика виробничого комплексу, формування екологічної мережі тощо.

Ознайомитись з текстом Екопаспорту області можна на сторінці управління офіційного вебсайту Волинської обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів