Поділитись:

На Хрінницькому водосховищі вилучили 800 метрів сіток (фото)

Неділя, 05 липня 2020, 08:30
На Хрінницькому водосховищі вилучили 800 метрів сіток (фото)

4 липня 2020 року до Волинського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від рибалок-любителів про порушення на Хрінницькому водосховищі, поблизу с. Липа Горохівського району Волинської області

Про це повідомляє пресслужба патруля.

Державні інспектори рибоохорони оперативно прибули на вказане місце події. Під час обстеження водного об’єкту виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено 12 од. мисинових сіток, загальною довжиною 800 метрів. Складено акт виявлення безхазяйного майна, заборонені знаряддя лову вилучено.

На Хрінницькому водосховищі вилучили 800 метрів сіток (фото)

Також на Хрінницькому водосховищі викрито двох громадян, які порушували Правила рибальства. На осіб оформлено протоколи про адмінправопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції.

«Дякуємо громадянам за допомогу у виявленні правопорушень. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення Правил рибальства. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40» - повідомив заступник начальника управління-начальник відділу ОВБР «Рибоохоронний патруль» Сергій Починок.

Довідкова інформація. Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, забороненими знаряддями лову є такі, які не передбачені цими Правилами. Забороняється риболовля із застосуванням вибухових і отруйних речовин, електроструму, колючих знарядь лову, вогнепальної та пневматичної зброї (за винятком гарпунних рушниць для підводного полювання), інших знарядь лову, виготовлених із сіткоснастевих матеріалів, що не передбачені правилами промислового рибальства, а також способом багріння, спорудження гаток та запруд.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів