Поділитись:

Маски, «карантинний» all inclusive і відсутність росіян: як зустрічає Туреччина

Четвер, 02 липня 2020, 09:00
Маски, «карантинний» all inclusive і відсутність росіян: як зустрічає Туреччина

Громадський активіст, керівник туристичного агентства "Патріот" Богдан Климчук вирушив в інфотур Туреччиною і ділиться враженнями від першої післякарантинної "морської" мандрівки.

Інформацію він публікує на своїй сторінці у фейсбуці.  

Раніше він розповідав, що до аеропорту в Києві треба приїхати завчасно, адже можуть бути черги. Із його слів, менша кількість кафе в аеропорту працює, а от харчування на борту літака відсутнє. Дають лише воду. 

"Маски, ясна річ, треба, будуть також разів три скрінити температуру в летовищі і будете проходити металодетектори в бахілах, хоча кажуть колеги, що так уже з весни. Тестів на COVID здавати не треба по прильоті, навіть скажу більше: в Туреччині ніхто в аеропорту жодного разу не міряв температуру", – зауважує він.

Натомість у літаках усі летять в масках, за цим строго стежать.

У турецьких готелях на кожному кроці – дезінфектори, при заселенні роблять двічі скринінг. А от у масках ходять туристи лише в закритих приміщеннях. 

"Анімація наразі обмежена, користуватися басейном і спортзалами, ігровими кімнатами, хамами, саунами можна за записом. Олінклюзів є, але тобі накладають а не сам береш, але накладають і наливають скільки хочеш. І вишенька на торті: наразі росіяни на курортах Туреччини відсутні, їм поки що заборонений в'їзд", – додає Богдан Климчук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів