Поділитись:

Показали, як ремонтують автотрасу Ковель – Жовква (фото)

Середа, 01 липня 2020, 06:58

На замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області проведено поточний дрібний ремонт на ділянці автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква між селами Соловичі та Мокрець (км 26+900 – км 28+400). На цьому відрізку виконано роботи з поверхневої обробки дорожнього покриття. Підрядник – ПрАТ "Ковельське шляхово-будівельне управління № 63", інформує пресслужба відомства у фейсбуці.

Суть технології поверхневої обробки полягає у відновленні шару зносу дорожнього покриття шляхом розливу в'яжучого матеріалу та розподіленню щебеню відповідної фракції. Такий вид ремонтних робіт дозволяє оновити дорожнє покриття, підвищити його зчіпні якості, створити захисний шар від проникнення води в дорожній одяг, призупинити руйнування старого покриття та продовжити термін його служби.

Всього ж територією Волинської області проходить майже 88 кілометрів автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква. У 2018-2019 роках поточним середнім ремонтом відновлено понад 27 км цієї автодороги. Цьогоріч планують відновити ще 21 км.

На ділянці протяжністю 9,5 км, що пролягає від м. Нововолинська до межі Волинської та Львівської областей (км 80+000 – км 89+514), ремонтні роботи наближаються до фінішу. Уже завершено відновлення дорожнього покриття, тривають роботи з укріплення та планування узбіч. Найближчим часом підрядник ТзОВ "Автомагістраль-Південь" приступить до виконання комплексу робіт з організації дорожнього руху. До серпня цю ділянку планують ввести в експлуатацію.

Незабаром ремонтні роботи розпочнуться ще на двох об’єктах поточного середнього ремонту, зокрема на ділянках, що слугують під’їздом та об’їздом Володимира-Волинського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів