Поділитись:

Біля Луцька квітне макове поле (фото)

Неділя, 28 червня 2020, 18:07

Поблизу Луцька квітне поле із дикими маками. Така локація – справжня знахідка для волинян, які ще не встигли організувати літню фотосесію.

Пр це пише видання "Волинські новини".

Локація знаходиться поблизу села Небіжка Луцького району. Варто зауважити, що саме на цій ділянці маки цвітуть самі по собі, серед польових квітів і трав, тож, фотографуючись у цій надзвичайній природній фотозоні, ви не ризикуєте потоптати пшеницю чи інші зернові.

До слова, українці приділяли квітці маку особливу роль. Зокрема, в українській міфології ця квітка має дуже багато значень. Це символ сонця, нескінченності буття й життєвої скороминущості, пишної краси, волі, гордості, сну, отрути, оберегу від нечистої сили, а також хлопця-козака, крові, смерті. Цю квітку часто згадують в українських народних піснях та думах, особливо козацької доби. Також у християнстві існує легенда, що в тому місці, куди капала кров розіп`ятого на хресті Ісуса Христа, виростали квіти червоного маку.

Тож, побачити, як виглядають макові поля Волині влітку, можна у фоторепортажі журналістки видання Вікторії Семенюк, яка відвідала варту уваги місцевість разом із своєю сім'єю.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів