Поділитись:

Волинські рятувальники вирушили на допомогу в гірський регіон (фото)

Четвер, 25 червня 2020, 09:38
Волинські рятувальники вирушили на допомогу в гірський регіон (фото)

25 червня зведений загін Волинського гарнізону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту вирушив на допомогу людям, які потерпають від наслідків негоди у Карпатському регіоні.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС на Волині. 

До складу зведеного загону увійшли сили і засоби аварійно-рятувального загону спеціального призначення, 1-го державного пожежно-рятувального загону, Ковельського міськрайонного відділу, 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, 6-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області.

Особовий склад загону (26 чоловік) забезпечений медичними аптечками, робочим одягом, костюмами, рятувальними жилетами та взуттям для роботи на підтоплених територіях, та продуктами харчування з розрахунку на 3 доби. Техніка та спеціальні засоби (3 одиниці техніки, 6 мотопомп, 2 плавзасоби та 2 дизель-генератори) перевірені на справність та повністю укомплектовані для виконання завдань за призначенням з ліквідації наслідків негоди.

Керівником зведеного загону призначено начальника відділу реагування на надзвичайні ситуації Управління ДСНС області полковника служби цивільного захисту Олександра Никитюка.

Волинські рятувальники вирушили на допомогу в гірський регіон (фото)Волинські рятувальники вирушили на допомогу в гірський регіон (фото)Волинські рятувальники вирушили на допомогу в гірський регіон (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів