Поділитись:

Негода в гірських районах: розмило дороги та мости, авто й городи у воді (ФОТО)

Вівторок, 23 червня 2020, 14:20
Негода в гірських районах: розмило дороги та мости, авто й городи у воді (ФОТО)

Через інтенсивні опади на території Івано-Франківської області різко піднявся рівень води у місцевих потічках і річках. Внаслідок цього підтоплені дороги, мости і житлові будинки. Про це повідомляє поліція Івано-Франківщини.

Триває евакуація людей, свійських тварин.

Станом на 12:30 23 червня підтоплені 73 населені пункти, в одинадцятьох районах затоплено 450 домогосподарств, а також зруйновано 6 дерев’яних мостів і частково розмито дороги. 

Негода в гірських районах: розмило дороги та мости, авто й городи у воді (ФОТО)Негода в гірських районах: розмило дороги та мости, авто й городи у воді (ФОТО)Негода в гірських районах: розмило дороги та мости, авто й городи у воді (ФОТО)Негода в гірських районах: розмило дороги та мости, авто й городи у воді (ФОТО)Негода в гірських районах: розмило дороги та мости, авто й городи у воді (ФОТО)Негода в гірських районах: розмило дороги та мости, авто й городи у воді (ФОТО)Негода в гірських районах: розмило дороги та мости, авто й городи у воді (ФОТО)Негода в гірських районах: розмило дороги та мости, авто й городи у воді (ФОТО)Негода в гірських районах: розмило дороги та мости, авто й городи у воді (ФОТО)

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів