Поділитись:

Скандальна ділянка на Кафедральній, 13 у Луцьку більше не в оренді

Середа, 24 червня 2020, 13:18

Депутати Луцької міської ради скасували рішення 2011 і 2012 років, відповідно до яких ТзОВ "Луцькміськбуд" було надано в оренду земельну ділянку, що на Кафедральній, 13. 

Це відбулося у середу, 24 червня, під час позачергового сесійного засідання Луцькради. 

Голова управління земельних ресурсів Сергій Шабала зазначив, що договір оренди не був зареєстрований у реєстрі прав, а з моменту його підписання минуло вже понад 5 років. Окрім цього, зі слів Шабали, за оренду не сплачували з 2014 року.

ОНОВЛЕНО. У рішенні, яке ухвалила міська рада, йдеться про скасування рішень, якими у 2011 та 2012 роках "Луцькміськбуду" надали на умовах оренди земельну ділянку для влаштування будівельного майданчику на період будівництва житлово-офісного центру на Кафедральній ділянці. Ділянка, яку надали для зведення згаданої вище будівлі, і надалі перебуває в оренді.

ДОВІДКОВО:

ТзОВ "Луцькміськбуд" зареєстроване у 2006 році, основний вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель. Статутний капітал - 36 тис. грн. Уповноважена особа - Тихін Павлюк, колишній депутат Луцької міської ради (2006-2010 рр.). Засновники: Людмила Попик та Володимир Чижук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів