Поділитись:

Кварцяний пояснив, чому бив футболістів (відео)

Вівторок, 23 червня 2020, 19:30
Кварцяний пояснив, чому бив футболістів (відео)

Екстренер ФК "Волинь", а зараз – очільник Волинської федерації футболу Віталій Кварцяний відомий усім своєю надмірною емоційністю і на полі під час матчів, і щодо футболістів. Інколи доходило й до бійок. 

Чому ж Кварцяний застосовував такі методи, він пояснив в інтерв'ю на каналі Вацко Live. 

"Футболісти знали мене в житті. Я завжди відгукувався на їхні прохання, бувало, що у них щось пропадало. У житті я допомагав їм завжди, ми вирішували багато матеріальних умов для футболістів: ходили в міськком партії, щоб вибити квартиру, машину, меблі, одяг. Ніколи їм не відмовляв. Я вважав, що мав право вимагати максимального, адже також вдавався до нестандартних дій, ризикував, мене викликала міліція", – розповів він. 

Зі слів Кварцяного, він завжди намагався бути чесним із футболістами. 

Одного разу в літаку Кварцяний вдарив В'ячеслава Шарпара пляшкою по голові за п'янку. 

"Бити футболістів ненормально, але я не так сильно вдарив, як воно здається. В тому стані, що вони були, навіть не відчули. Найобразливіше те, що вони в житті нормальні люди", – наголосив він. 

Нагадаємо: Віталій Кварцяний в липні 2017 року залишив пост наставника команди, який в своїй кар'єрі обіймав з травня 2013 року. Також з літа 2013-го фахівець паралельно обіймав посаду президента "Волині". 30 листопада 2017 року він перестав ним бути. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів