Поділитись:

Гравців ФК «Волинь» протестували на коронавірус

Середа, 10 червня 2020, 14:00
Гравців ФК «Волинь» протестували на коронавірус

Ще 5 червня «Волинь» дізналася результати ПЛР-тестування на коронавірус. Усі 75 тестів футболістів, тренерів та працівників клубу принесли негативні результати, тож команда повноцінно приступила до тренувань.

Про це повідомляє пресслужба ФК. 

«Наша команда, ви самі бачите, тести пройшли, вони негативні, наш клуб повністю здоровий, хто б там що не казав, докази можемо надати в паперовому вигляді. Ми тренуємося та готові грати. Найближчі плани команди стануть відомі у четвер, 11 червня, коли буде рішення. Спортсмени хочуть тренуватися. Вони стільки часу пропустили, стільки часу не грали, стільки не тренувалися – у них горять очі і ми повинні навіть їх стримувати, щоб не було перебору. Демотивації при наших завданнях бути не може. Раніше ми тренувалися невеликими групами, виходили на доріжки, повністю дотримувалися медичних вимог і, як можна було, виходили з цієї ситуації. На сьогодні ніхто не знає, скільки часу потрібно спортсменам на відновлення. Світ уперше зіштовхнувся з такою ситуацією, щоб гравці стільки не тренувалися, а тренери – не тренували, тому на сьогодні ніхто не знає і правильно не скаже. Подивимося, якщо офіційні матчі будуть, як вони будуть проходити і в якому стані ми будемо. Ми дивимося зараз на Прем’єр-лігу, де команди у різних функціональних станах. Я часто спілкуюся з різними тренерами і великими тренерами з нашого футболу, і ніхто не може сказати, як робити правильно, а як неправильно», – прокоментував керманич «Хрестоносців» Андрій Тлумак.

Також він розповів, що зараз у клубі уважно працюють, є система, яка досліджує стан гравців і це тримають на контролі.

«Як ми будемо працювати, зараз сказати я не можу, тому що книжка може писати два тренування, а стан футболістів буде інакший, тому ми, наприклад, будемо змушені зняти одне тренування, так само навпаки – якщо будемо бачити, що футболісти менш навантажені, а заплановане одне тренування, ми дамо два і будемо працювати від того, в якому стані наші гравці», – пояснив тренер. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів