Поділитись:

Коронавірус відправив на карантин львівські "Карпати"

Вівторок, 02 червня 2020, 16:50
Коронавірус відправив на карантин львівські

У львівських "Карпатах" – масове зараження на коронавірус гравців і співробітників клубу.

Про це повідомляє sportarena.com, посилаючись на офіційний сайт клубу.

“За результатами повторних ПЛР-тестів команди, обслуговуючого персоналу і працівників клубу, доводиться констатувати спалах захворювання COVID-19. Сьогодні з лабораторії було отримано трохи менше половини позитивних результатів на наявність вірусу у карпатівців (всього тестування пройшли 65 осіб). Всі інфіковані ознайомлені з результатами і знаходяться в ізоляції під контролем медиків”, – йдеться в заяві Карпат.

Точну кількість заражених COVID-19 "Карпати" не повідомили.

“Згідно з протоколом, про ситуацію в таборі команди були оперативно сповіщені Українська Асоціація футболу і Прем’єр-ліга. Карантин в клубі введений щонайменше на два тижні, повністю скасовані будь-які тренування.

Звертаємося до найвищих футбольних інстанцій з проханням не зупиняти поєдинки поточного сезону. Також звертаємося до всіх без винятку клубів України – максимально відповідально ставтеся до тестування гравців, тренерів та персоналу. Від ризику зараження не застрахований ніхто. Ми сподіваємося, що після завершення карантину, вже здорові гравці, з залученням карпатівців різного віку зможуть відновити тренувальний процес і дограти чемпіонат”, – додають в заяві.

За інформацією журналіста «Футбольного формату» Олега Ящука, з 26-ти інфікованих: 11 – футболісти, 15 – тренери і персонал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів