Поділитись:

Кварцяний розповів про хабарі суддям

Вівторок, 23 червня 2020, 16:52

Очільник Волинської федерації футболу Віталій Кварцяний розповів, що "усі мусять підходити до суддів, щоб не заважали грати".

Про це він зазначив в інтерв'ю на каналі Вацко Live

"Усі підходили, і я підходив. Якби не підходив, то взагалі грати не було б сенсу, а за це ніхто не відповідає. Якщо сказати про суддівство зараз, то арбітри не судять кваліфіковано. Вони намагаються показати щось. Зараз кажуть, у Прем'єр-лізі суддя отримує 12 тисяч. Це мало, але всі знають, що в системі Прем’єр-ліги криються інші доходи, які мають судді. Сьогодні це триває. Хто не підходить до суддів – ніколи не гратиме в єврокубках. Даю вам 100 %. Нехай ніхто з керівників великих клубів чи клубів, які грають в єврокубках, не розказують казок про солом’яного бичка. Я знаю точно: це в нас триває, але не так відверто, як колись", – заявив Кварцяний.

Проте зауважив, що Волинська федерація футболу не знає, що таке корупція.

"Якщо в нас арбітр робить помилку, яка впливає на результат, він більше не судить взагалі", – сказав він. 

Віталій Кварцяний розповів, що свого часу не запропонуєш щось судді  – він не дасть тобі виграти.

"Одна команда давала 100 тисяч доларів і друга – 100 тисяч доларів. Якщо ти виграв, але не розрахувався, то наступний матч ти не виграєш, навіть через суддівську солідарність", – розповів він. 

Нагадаємо: Віталій Кварцяний в липні 2017 року залишив пост наставника команди, який в своїй кар'єрі обіймав з травня 2013 року. Також з літа 2013-го фахівець паралельно обіймав посаду президента "Волині". 30 листопада 2017 року він перестав ним бути.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів