Показали, як укладають новенький асфальт на Ковельщині (фото)

Понеділок, 22 червня 2020, 14:00

На Ковельщині тривають роботи з реконструкції автомобільної дороги міжнародного значення М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) на ділянці 447+638 – км 451+000, що пролягає між населеними пунктами Люблинець і Довгоноси.

19 червня там стартував черговий етап робіт – влаштування середнього шару дорожнього покриття, завтовшки 7 сантиметрів, з дрібнозернистої щільної асфальтобетонної суміші, – повідомили у пресслужбі САД у Волинській області.

Якість виконаних робіт з влаштування попереднього шару дорожнього одягу – нижнього, напередодні перевірили працівники лабораторії з контролю якості виробництва замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області, спільно з лабораторією підрядника – ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс".  Ними проведено контроль рівності дорожнього покриття та здійснено відбір зразків дорожнього одягу у вигляді кернів для їх подальшого випробовування.

Водночас на об’єкті реконструкції підрядник продовжує планування земполотна, а також встановлює бордюри на посадкових майданчиках.

Окрім того, дорожники працюють ще на двох ділянках волинської частини «варшавки», як називають в народі автошлях М-07. У Ковельському районі відновлюються деформаційні шви на шляхопроводі поблизу селища Люблинець, а на ділянці неподалік села Машів, що на Любомльщині, влаштовується шар зносу дорожнього покриття типу Сларі-Сіл.

Наразі всі ремонтні роботи здійснюються на правому проїзді дороги М-07.

На ділянках проведення дорожніх робіт тимчасово змінено схему організації дорожнього руху, тож звертайте увагу на дорожні знаки, будьте уважними, обережними та відповідальними на автошляхах, насамперед в місцях проведення дорожніх робіт!

ЧИТАТИ ТАКОЖ: