Поділитись:

На дорозі Ковель-Жовква асфальтують з’їзди: рух у Литовежі ускладнений (фото)

Середа, 10 червня 2020, 14:22
На дорозі Ковель-Жовква асфальтують з’їзди: рух у Литовежі ускладнений  (фото)

У межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на Волині триває поточний середній ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення.

Наразі здійснюється асфальтування з’їздів на автомобільній дорозі Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква у селі Литовеж Іваничівського району, об’єкт поточного середнього ремонту км 80+000 – км 89+514, – повідомили у відділі інформаційної політики Волинської ОДА. 

Роботи виконує ТзОВ «Автомагістраль-Південь». Хід та якість виконання відновлюючих робіт постійно моніториться фахівцями Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Рух транспорту в місцях проведення ремонтних робіт на ділянці дороги Р-15 дещо ускладнений. Тому водіям варто бути уважними та дотримуватися швидкісного режиму та правил дорожнього руху. 

Слід наголосити, що на поточний середній ремонт дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква в межах програми «Велике будівництво» з Державного бюджету планують спрямувати 315 мільйонів 55 тисяч гривень.

На дорозі Ковель-Жовква асфальтують з’їзди: рух у Литовежі ускладнений  (фото)На дорозі Ковель-Жовква асфальтують з’їзди: рух у Литовежі ускладнений  (фото)На дорозі Ковель-Жовква асфальтують з’їзди: рух у Литовежі ускладнений  (фото)На дорозі Ковель-Жовква асфальтують з’їзди: рух у Литовежі ускладнений  (фото)На дорозі Ковель-Жовква асфальтують з’їзди: рух у Литовежі ускладнений  (фото)На дорозі Ковель-Жовква асфальтують з’їзди: рух у Литовежі ускладнений  (фото)На дорозі Ковель-Жовква асфальтують з’їзди: рух у Литовежі ускладнений  (фото)На дорозі Ковель-Жовква асфальтують з’їзди: рух у Литовежі ускладнений  (фото)На дорозі Ковель-Жовква асфальтують з’їзди: рух у Литовежі ускладнений  (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів