Поділитись:

Випускники СНУ, які підуть працювати у школи, отримають грошову допомогу

Вівторок, 16 червня 2020, 10:00

Кабінет Міністрів України вніс зміни щодо надання грошової допомоги випускникам вишів. Тепер таку допомогу можуть отримати випускники, які здобули освіту за рівнем магістра, бакалавра не лише спеціальностей галузі знань «01 Освіта/Педагогіка» (як було торік), а й усіх інших напрямів і спеціальностей.

Про це повідомили у пресслужбі Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. 

Одноразова адресна грошова допомога в розмірі п’ятикратного прожиткового мінімуму виплачуватиметься випускникам СНУ, які: 

  • навчалися за державним замовленням (денна форма навчання);
  • до 30 вересня укладуть договір щодо працевлаштування на посадах педагогічних працівників у загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладах терміном не менше як на 3 роки.

За докладною інформацією для отримання одноразової адресної грошової допомоги випускникам звертатися до профконсультанта відділу молодіжної політики та соціальної роботи Тетяни Кулик (тел.: (099) 93 51 125).

Документи потрібно подати до 10 жовтня 2020 року.

При відмові випускника приступити до роботи, відповідно до укладеного договору щодо працевлаштування на посаді педагогічного працівника у загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, звільнення його з ініціативи адміністрації за порушення трудової дисципліни, за угодою сторін або з ініціативи працівника упродовж трьох років від початку роботи в загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, одержувач допомоги зобов’язаний повернути отримані кошти у заклад вищої освіти. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів