У "Луцький зоопарк" передали вилучену в браконьєрів рибу (фото)

Субота, 13 червня 2020, 16:03

12 червня 2020 року державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля передали 60 кг свіжомороженої риби до Луцького зоопарку.

Про це повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

На корм тваринам віддали рибу, вилучену у порушників на водних об’єктах Волині.

«Вилучені у порушників водні біоресурси зберігаються на складі Управління. Відповідно до рішень районних судів про конфіскацію водних біоресурсів, комісією приймається рішення щодо безоплатної передачі риби на корм тваринам у вигляді благодійної допомоги. У даному випадку риба передається комунальному підприємству Луцький зоопарк», – повідомив керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Волинський рибоохоронний патруль вже не вперше проводить подібну акцію. Місяць тому, а саме 13 травня у зоопарк передали 39 кг риби. В Управлінні сподіваються, що подібні ініціативи допоможуть працівникам зоопарку полегшити утримання мешканців звіринця.

Довідково:

За вилов риби забороненими знаряддями лову на порушника чекає адміністративна відповідальність за ч. 4 ст.85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства), а саме накладення штрафу від 340 до 680 грн з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих живих ресурсів.

Порушення порядку збуту водних біоресурсів тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1 700 грн з можливою конфіскацією.    

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: