Поділитись:

"Луцьктеплу" бракує грошей на відновлення доріг після ремонтів: допоможе міськрада

Четвер, 11 червня 2020, 14:00

У лютому 2020 року в дворі, що на Дубнівській, ремонтували мережі централізованого опалення, де сталися витоки. А згодом вирішили здійснити капітальний ремонт аварійної ділянки мережі від теплової камери до житлових будинків на вул. Метельницького, 2 і 2-а.

Загалом було замінено близько 150 м теплової мережі у 2-трубному вираженні, здійснено тепло- та гідро-ізолювання. Проте лучани зауважили, що на ділянці, на якій відбувався ремонт так і не відновили асфальтне покриття. У ДКП "Луцьктепло" зазначили, що благоустрій відновили частково, під цим розуміють укладання тимчасового щебеневого покриття.

"На жаль, через складну фінансову ситуацію ДКП "Луцьктепло" не має коштів для відновлення благоустрою з влаштуванням асфальтного покриття не лише за цим об'єктом, а й за іншими, де впродовж минулого опалювального сезону здійснювалися аварійні роботи з відновлення ЦО та ГВП. Міська влада запропонувала свою допомогу з відновленням благоустрою коштом міського бюджету. Відтак нами укладено перелік із 25-ти об'єктів та із загальною площею відновлення асфальтного покриття 964,1 м2, який було передано виконавцю робіт – департаменту житлово-комунального господарства ЛМР. З-поміж 25-ти було виділено 6 пріоритетних об'єктів, серед яких, окрім Метельницького, 2, із площею відновлення 160 м2 є й Відродження, 13 – 143 м2, Хурсенка, 58 – Декабристів, 74 – 172 м2, Шопена, 11 – 14,4 м2, Молоді, 6-а – 80,5 м2, Рівненська,-а – 26,4 м2", – пояснили у пресслужбі підприємства. 

В які терміни будуть виконані роботи "Луцьктеплу" наразі невідомо, адже працівниками департаменту зараз уточнюються об'єми робіт та готується відповідна документація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів