Поділитись:

30-річний чоловік та дві літні людини: хто помер з COVID-19 на Волині

Середа, 10 червня 2020, 15:54
30-річний чоловік та дві літні людини: хто помер з COVID-19 на Волині

У Волинській облдержадміністрації розповіли деталі про смерті з коронавірусною інфекцією, які зафіксували в області за останню добу.

Про це 10 червня під час брифінгу повідомила заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак.

Так, померла 67-річна жителька Торчину Луцького району. Захворіла вона 3 червня, а за допомогою до медиків звернулася 7 червня. Її госпіталізували у Волинську обласну інфекційну лікарню, де вона й померла. У неї була двобічна пневмонія.

Помер також 30-річний ковельчанин. Він захворів 20 травня. У чоловіка піднялася температура. Спочатку він лікувався амбулаторно, однак 31 травня його госпіталізували до реанімації Ковельського медичного об’єднання, де він і помер. Чоловік мав діабет та хронічну хворобу нирок.

Не стало й 65-річного жителя села Череваха Маневицького району. Він занедужав 1 травня, коли у нього піднялася температура. 5 травня він звернувся до медиків. Йому поставили діагноз двобічна пневмонія, коронавірусну хвороба була під питанням. Лікувався амбулаторно, а вже 12 травня через погіршення його госпіталізували. Чоловік мав серцеві хвороби.

Найбільші спалахи коронавірусної інфекції нині фіксують у Ковелі, Володимирі-Волинському, а також додався Ратнівський район. У Володимир-Волинському із 43 нових випадків захворювань на коронавірусну інфекцію 34 стосуються працівників місцевої птахофабрики. У Ковелі з 20 нових пацієнтів 4 – працівники Ковельського термедоб’єднаня. А у Камінь-Каширському районі із 15 – 8 працівників районної лікарні. У Луцьку з 6 випадків 2 підтверджені у медпрацівників. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів