Поділитись:

Пустовіт сказав, за яких умов у Луцьку закриють садочки та фітнес-клуби

Вівторок, 09 червня 2020, 17:15

Незважаючи на рекомендації обласної "техногенної" комісії, Луцька міська рада поки не буде скасовувати послаблення карантинних обмежень та не закриватиме дитячі садочки, спортивні та фітнес-клуби. 

Як повідомляє пресслужба міськради, про це говорили у вівторок, 9 червня, під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у режимі відеозв’язку.

Виконувач обов'язків міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що велика кількість лучан нехтує елементарними правила санітарної безпеки, забуваючи про те, що карантин продовжується, а коронавірус нікуди не зник. Він додав, що втримувати ситуацію під контролем непросто. 

"Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при облдержадміністрації рекомендувала нам скасувати деякі послаблення карантину, зокрема закрити дитячі садочки, спортивні та фітнес-клуби. Ми щодня вивчаємо ситуацію, аналізуємо показник захворюваності. Якщо ситуація і надалі буде погіршуватись і кількість хворих не зменшуватиметься, ми повернемося до цього питання та приймемо відповідні рішення", – сказав посадовець.

"Аби цього не сталося, кожен мешканець міста повинен дотримуватися карантинних вимог. У громадському транспорті, магазинах та інших закритих приміщеннях, ринках необхідно перебувати у масках та дотримуватися соціальної дистанції. Самодисципліна та елементарні правила гігієни допоможуть уникнути інфікування та посилення карантинних заходів”, - резюмував Пустовіт.

Громадський транспорт міста працює у штатному режимі. Сьогодні, 9 червня, на вулиці міста виїхали 165 одиниць транспорту: 32 тролейбуси та 133 маршрутні автобуси. Як зазначив начальник управління транспорту Володимир Степанов, щодня громадським транспортом користується в середньому 16 тисяч пільговиків.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів