Поділитись:

Луцьк хоче призупинити транспортне сполучення до міст, де є спалахи коронавірусу

Середа, 10 червня 2020, 10:45
Луцьк хоче призупинити транспортне сполучення до міст, де є спалахи коронавірусу

Луцька влада звернулася до комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Волинській ОДА, аби тимчасово призупинити транспортне сполучення із районами та містами, де ситуація зі зростанням кількості хворих на коронавірус критична.

Про це 10 червня у своєму Фейсбуці написав радник міського голови Ігор Поліщук.

«Останніми днями багато лучан звертаються з приводу того, чи буде працювати транспорт та дитячі садочки в нашому місті. Повідомляємо, що ситуація в Луцьку не є критичною (за минулу добу 6 нових випадків), а тому ми не маємо наміру припиняти роботу транспорту та дитячих садочків, адже для запуску економіки міста та створення умов для повноцінної зайнятості лучан це є критично важливо», - написав він.

Однак, по Волинській області за минулу добу встановлено антирекорд по кількості нових випадків захворювання на коронавірус - 101 новий випадок. Найбільші вогнища - Володимир-Волинський район (43), м. Ковель (20), Камінь-Каширський район - (15), додав радник.

Тож, щоб не допустити масового розповсюдження коронавірусу по території усієї області та серйозного загострення ситуації, просять скасувати транспорт на час, доки статистика не поліпшиться.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів