У Британії ув'язнили дівчину за участь у конкурсі краси "Міс Гітлер"

Середа, 10 червня 2020, 00:30

У Британії учасницю конкурсу краси «Міс Гітлер», 23-річну Алісу Каттер та її колишнього партнера 25-річного Марка Джонса увʼязнили за участь у забороненій ультраправій терористичній групі National Action.

Про це повідомляє DT.UA з посиланням на Sky News.

Аліса Каттер була засуджена до трьох років, а Марк Джонс – до п'яти з половиною років позбавлення волі в Бірмінгемському королівському суді за приналежність до терористичної організації.

Присяжним були показані повідомлення, в яких 23-річна Каттер жартувала про газові камери в синагогах, використовувала голову єврея в якості футбольного м'яча і вигукувала: "Гний в пеклі, сука", після того, як почула про вбивство депутата парламенту Джо Кокс в 2016 році ультраправим Томасом Маіром.

Дівчина брала участь у конкурсі краси "Міс Гітлер", як Міс Бухенвальд.

Вона заперечує, що коли-небудь була членом National Action, незважаючи на те, що була присутня на мітингах групи, де використовувалися плакати з написом "Гітлер був правий".

Її партнер, 25-річний Марк Джонс, колишній член Британської національної партії, був "лідером і стратегом", який відігравав помітну і активну роль в діяльності організації..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: