Поділитись:

У Ратнівському та Ківерцівському районах встановлять карантинні пости

Вівторок, 09 червня 2020, 22:07
У Ратнівському та Ківерцівському районах встановлять карантинні пости

У Ратнівському та Ківерцівському районах відбудеться посилення протиепідемічних заходів. Зокрема, на в’їздах та виїздах з села Річиця Ратнівського району, міста Ківерці та селища Олика Ківерцівського району діятимуть карантинні пости.

Таке рішення прийняли 9 червня на засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, що відбулося під керівництвом голови ОДА Юрія Погуляйка, – повідомляє Волинська ОДА.

Нагадаємо: з 10 числа має вступити в дію наступний етап пом’якшення карантину. Проте на Волині він не наступить.

Як відзначила заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак, ситуація в області за кілька днів погіршилася вдвічі у порівнянні з періодом карантину, тому послаблювати карантин на Волині не будуть.

Зокрема, збільшилась кількість та географія нових вогнищ. Нові осередки спалахів виявлені в Турійському, Ратнівському, Камінь-Каширському та Луцькому районах. Хоча минулого тижня найбільше випадків реєструвалося у Ковельському та Володимир-Волинському районах.

Так, в Ківерцівському районі інцидентність становить 44 (норма на більше 12 на 100 тис. населення), в Луцькому – 26, в Камінь-Каширському – 25,1, у Володимир-Волинському – 22,29, в Турійському – 19,3, Ратнівському – 17,37, в м. Ковель – 17,37 та м.Луцьку – майже 19. Загалом у Волинській області інцидентність на сьогодні становить 16,48.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів