Поділитись:

У Луцьку на заправці у водія знайшли 10 пакетів із наркотиками: деталі

Вівторок, 09 червня 2020, 11:00

Поліція вилучила у волинянина 10 пакетиків з підозрілою речовиною. Правопорушнику загрожує штраф або виправні роботи чи обмеження волі. 

У неділю, 7 червня, на автозаправці, що на вулиці Зв'язківців у Луцьку, патрульні поліцейські виявили підозрілий автомобіль "Audi", яким керував 24-річний житель району. Під час огляду транспортного засобу на сидінні правоохоронці виявили 10 пакетиків з порошкоподібною речовиною рожевого кольору, схожою на психотропний засіб – амфетамін. Порошок був схований у пачці з-під цигарок, – повідомляє поліція Волині. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Виявлену речовину вилучили та направили на експертизу.

За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Такі дії караються виправними роботами, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів