Поділитись:

Наркотики і пістолет: у Луцьку на вихідних виявили порушників (фото)

Понеділок, 08 червня 2020, 22:05

У неділю, 7 червня, близько 8-ї години ранку на вулиці Зв’язківців, патрульні виявили у 24-річного чоловіка 10 поліетиленових пакети з кристалічною речовиною рожевого кольору, ймовірно, наркотичного походження.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині. 

Ближче до вечора на вулиці Чернишевського у двох чоловіків інспектори виявляють три згортки подрібненої речовини рослинного походження, зовні схожу на наркотичну.

У понеділок, 8 червня, на вулиці Новочерчинській патрульні зупинили автомобіль Audi 80 за порушення правил дорожнього руху.

Під час спілкування інспектори помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Надалі під час поверхневої перевірки відповідно до статті 34 Закону України "Про Національну поліцію" виявили два згортки фольги всередині з порошкоподібною речовиною, білого кольору, зовні схожу на наркотичну та предмет зовні схожий на пістолет.

34-річний водій від проходження огляду на визначення стану наркотичного сп’яніння відмовився.

Патрульні склали на чоловіка протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на визначення стану сп’яніння особою, яка керує з ознаками сп’яніння) КУпАП.

У всіх випадках для проведення відповідних слідчих дій та вилучення виявлених речовин на експертизу на місце викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів