Поділитись:

Зеленський пробіг 8 кілометрів та розповів, що любить на сніданок (фото)

Четвер, 04 червня 2020, 09:53

Президент Володимир Зеленський уже неодноразово казав, що любить бігати зранку. Причому робить це і у відпустці, і у робочих відрядженнях.

Свідками ранкової пробіжки гаранта у Хмельницькому стали кореспонденти "Української правди".

Зеленський у компанії трьох охоронців розпочав о 7.15 ранку та бігав 48 хвилин. За цей час він подолав 8,25 км та спалив 740 ккал. 

"Я дуже люблю біг, провітрюється мозок", - зізнався президент, розтягуючись після пробіжки. 

"Навіть більше за плавання люблю. Від плавання нема проблем із хребтом, не болить поперек, а від бігу трохи є.. Зате від бігу є відчуття внутрішньої енергії. Дуже раджу! Можна бігати навіть трішки. Питання навіть не у швидкості, і не в темпі, питання лише у часі. Хоча б 30 хвилин. Головне - не вбивати себе", - зауважив Зеленський.

До речі, голова ОП Андрій Єрмак теж бігав із шефом, але вийшов пізніше і трішки відстав від нього. Тому Зеленський прибіг першим.

Також Володимир розказав, що любить їсти на сніданок.

"Я більше за все люблю яйця, чесно кажучи. Яєчню. Зараз у мене буде яєчня зі смаженими перчиками. Звичайний перець смажиться і заливається яйцями. Ще може бути авокадо або якісь овочі, які є", - поділився президент. 

"Взагалі найсмачніший сніданок, щоправда заборонений всілякими дієтами… Іноді ми з дружиною його дуже любимо. Найсмачніший! Це хліб з маслом зі звичайним сиром і чорний чай з лимоном без цукру. З часом ти так живеш, що чай і каву з цукром уже не п’єш. А чай з лимоном без цукру несмачний. Каву п’ю без цукру. Я взагалі давно все п’ю без цукру", - зізнався гарант. 

"Ми дуже сильно гладшали (від цукру - ред..), і на серце навантаження. Бо я пив 12-14 чашок кави в день із цукром. Американо, еспресо – було все одно. А зараз вже кілька років не так, і почуваюся легше. Я просто кавоман, і зараз 4-5 чашок на день. Іноді навіть 6, але без цукру. Я ось вчора пив дуже смачну каву, але вона була трішки зіпсована цукром", - сказав Зеленський.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 березня 2024
09 березня 2024
07 березня 2024
02 березня 2024
23 лютого 2024
15 лютого 2024
10 лютого 2024
09 лютого 2024
19 січня 2024