Поділитись:

Водії заблокували пункт пропуску на кордоні з Угорщиною (відео, оновлено)

Неділя, 31 травня 2020, 14:45
Водії заблокували пункт пропуску на кордоні з Угорщиною (відео, оновлено)

Від ранку 31 травня водії транспортних засобів унеможливлюють в’їзд та виїзд автомобілів через пункт пропуску «Тиса», що на кордоні з Угорщиною.

Їхні дії часом носять провокативний характер, адже вони намагаються чинити тиск на контрольні служби. Для недопущення провокацій та порушення режиму в пункті пропуску залучено додаткові сили Державної прикордонної служби України, – повідомили у пресслужбі відомства. 

Водії заблокували пункт пропуску на кордоні з Угорщиною (відео, оновлено)Водії заблокували пункт пропуску на кордоні з Угорщиною (відео, оновлено)Водії заблокували пункт пропуску на кордоні з Угорщиною (відео, оновлено)

Прикордонники радять врахувати ситуацію, що склалася, під час планування подорожі через кордон та, за можливості, утриматися від поїздки або обрати інші пункти пропуску.

Здійснення контрольних операцій у пункті пропуску «Тиса», від ранку заблокованого особами, що відмовлялися пройти оформлення у встановленому законодавством порядку, відновлено о 13:10. Пропуск осіб та транспортних засобів здійснюються у штатному режимі. З громадянами, які шляхом блокування в’їзного та виїзного напрямків унеможливили пропуск, проведено відповідні заходи та роз’яснювальну роботу. Також встановлено осіб, які чинили найактивніший тиск на прикордонні наряди та порушували режим у пункті пропуску. Відповідні матеріали буде передано співробітникам компетентних правоохоронних органів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів