Поділитись:

Біля Луцька п'яний водій хотів "відмазатися" від поліції за срібний ланцюжок

П'ятниця, 29 травня 2020, 11:10
Біля Луцька п'яний водій хотів «відмазатися» від поліції за срібний ланцюжок

фото ілюстративне

У Луцькому районі поліція зупинила нетверезого водія на сумнівному авто.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 28 травня, на автодорозі у селі Чаруків Луцького району за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Seat Cordoba, під керуванням 27-річного жителя селища Колки. Водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Аби уникнути адміністративної відповідальності, водій надав поліцейським як хабар срібний ланцюжок, який залишив у салоні службового автомобіля. Факт надання неправомірної вигоди задокументували.

Окрім цього, під час перевірки документів на легковик поліцейські виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу – невідповідність номерів агрегатів кузова автомобіля.

 На місце прибула слідчо-оперативна група. Срібний ланцюжок, свідоцтво про реєстрацію та автомобіль вилучили.

За фактами надання неправомірної вигоди поліцейським та знищення, або підробка номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369, ст. 290 Кримінального кодексу України, відповідно.

Цього ж дня у Нововолинську нетверезий 35-річний водій автомобіля Mercedes-Benz намагався відкупитися від правоохоронців, а у селищі Ратне поліцейські затримали Mercedes-Benz із сумнівними документами. За кермом транспортного засобу перебувала 34-річна місцева жителька.

Відомості слідчі також внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та ст. 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України.

Досудові розслідування тривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів