Поділитись:

Результативність навчання на карантині оцінимо у вересні, - Людмила Плахотна

П'ятниця, 29 травня 2020, 10:05
Результативність навчання на карантині оцінимо у вересні, - Людмила Плахотна

Результативність засвоєння шкільного матеріалу під час дистанційного навчання можна буде побачити вже на початку наступного навчального року. Адже попри “останній дзвоник” карантин триває і провести зараз моніторинг немає можливості.

Про це 28 травня під час програми “Звіти наживо” на телеканалі “Суспільне Волинь” повідомила Людмила Плахотна, начальниця управління освіти та науки облдержадміністрації.

Саме з вересня почнеться коригувальне навчання, аби зрозуміти, як освоєна тема учнями.

“Це нові можливості. Мабуть, такі екстремальні умови сприяли тому, що багато педагогів, учнів і особливо батьків освоїли нові технології онлайн дуже швидко. Ми навчили дітей досліджувати, шукати матеріал і самому вивчати матеріал. Звичайно, важко було. Ми знаємо, що діти хочуть до школи в звичайні умови. Мені здається, коли 1 вересня буде і ми зустрінемося, то бажання повернутися до карантину ні в кого не буде. На канікули — так, але не в карантин”, - зазначила Людмила Плахотна.

Вона також погодилася, що минулого року усі школи були забезпечені інтернетом. Але звісно забезпечити кожну дитину мережею не було можливості. Тож було самостійне навчання, телефонне.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів