Луцький джазовий клуб "Цитра" святкує річницю

Четвер, 21 травня 2020, 12:40

Луцька «Цитра» стала частиною активного культурного життя міста та цікавинкою для туристів. І сьогодні джазовий клуб святкує свою першу річницю.

Як зазначив у коментарі ІА "Конкурент" один із співзасновників закладу Віктор Грисюк, рік був дуже насиченим, проте не встигли зробити усе заплановане, адже карантин вніс у плани свої корективи.

«На карантині ми у першу чергу могли багато аналізувати, зробити певні висновки і по закінченню карантину вийдемо кращими та оновленими. Дещо змінимо», – зазначив Віктор Грисюк.

Дату відкриття не анонсує. Лише каже, що, можливо, це буде початок червня. Але усе буде залежати від ситуації у країні та на Волині зокрема. Можливо, це буде спочатку замовлення на виніс. Або облаштують літню терасу. Проте над цими питаннями у закладі ще працюють.

«Цитра» – це більше, ніж бар, клуб чи кафе. Це – простір свободи для розвитку культури міста. Це і популяризація самого міста на карті світу. Ми бачили, що Луцьк потребує такого закладу. Наші постійні відвідувачі писали, що роками чекали на таку локацію. До речі, багато молодих музикантів вперше виступали у нас, а тоді їх почали запрошувати в інші заклади. Також давали у «Цитрі» концерти зірки джазу. Словом, хоча карантин і вніс свої корективи, я задоволений роком, що минув», – каже Віктор Грисюк.

Нагадаємо: співзасновник розповів, як виникла ідея створення клубу та чому він має саме таку назву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: