Поділитись:

Луцький джазовий клуб "Цитра" святкує річницю

Четвер, 21 травня 2020, 12:40
Луцький джазовий клуб «Цитра» святкує річницю

Луцька «Цитра» стала частиною активного культурного життя міста та цікавинкою для туристів. І сьогодні джазовий клуб святкує свою першу річницю.

Як зазначив у коментарі ІА "Конкурент" один із співзасновників закладу Віктор Грисюк, рік був дуже насиченим, проте не встигли зробити усе заплановане, адже карантин вніс у плани свої корективи.

«На карантині ми у першу чергу могли багато аналізувати, зробити певні висновки і по закінченню карантину вийдемо кращими та оновленими. Дещо змінимо», – зазначив Віктор Грисюк.

Дату відкриття не анонсує. Лише каже, що, можливо, це буде початок червня. Але усе буде залежати від ситуації у країні та на Волині зокрема. Можливо, це буде спочатку замовлення на виніс. Або облаштують літню терасу. Проте над цими питаннями у закладі ще працюють.

«Цитра» – це більше, ніж бар, клуб чи кафе. Це – простір свободи для розвитку культури міста. Це і популяризація самого міста на карті світу. Ми бачили, що Луцьк потребує такого закладу. Наші постійні відвідувачі писали, що роками чекали на таку локацію. До речі, багато молодих музикантів вперше виступали у нас, а тоді їх почали запрошувати в інші заклади. Також давали у «Цитрі» концерти зірки джазу. Словом, хоча карантин і вніс свої корективи, я задоволений роком, що минув», – каже Віктор Грисюк.

Нагадаємо: співзасновник розповів, як виникла ідея створення клубу та чому він має саме таку назву.

Луцький джазовий клуб «Цитра» святкує річницю

Луцький джазовий клуб «Цитра» святкує річницю

Луцький джазовий клуб «Цитра» святкує річницю

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів