Поділитись:

Оголосили програму цьогорічного "Чілдрен Кінофесту"

Четвер, 14 травня 2020, 17:14

З 29 травня до 7 червня дивимося онлайн українську фантастику, скандинавські рок-пригоди, зворушливі фільми про тварин та найкращі мультики.

Як і завжди, переможця фестивалю оберуть глядачі, – повідомили організатори на своїй сторінці у фейсбуці. 

Фільми, які беруть участь:

Фокстер і Макс

Школяр Макс знаходить балончик з нанофарбами та малює графіті собаки. Неочікувано намальоване хлопцем графіті оживає та перетворюється в пса-наноробота з суперможливостями. І тепер за ними обома полює небезпечний злочинець, який не зупиниться ні перед чим, аби заволодіти цією могутньою технологією. Хлопець Макс потрапляє у вир пригод, завдяки яким він знаходить справжніх друзів.

Мій друг містер Персіваль

Успішний бізнесмен і щасливий батько сімейства згадує своє дитинство, яке він провів на схованому від усього світу узбережжі океану. Він повинен розповісти своїй онуці незвичайну історію хлопчика на прізвисько Шторм та пелікана-сироти – Містера Персіваля. Історію небезпечних пригод і дивовижної дружби, яка вплинула на все його життя.

Салон краси Ромі

Ромі змушена проводити час із бабусею після школи, але це так нудно! Бабуся дуже сувора і обожнює свій салон. Проте її пам'ять вже не та, і чарівна Ромі починає допомагати з клієнтами та доглядати за салоном.

Лос Бандо

Вирушаємо у подорож разом із гуртом початківців з Норвегії, – друзі прямують через всю країну, аби взяти участь у рок-фестивалі. Наввипередки з часом, поліцією та батьками – назустріч мрії!  

Гол!

Мунго – молодий кріт, який ось-ось повинен вийти на роботу шахтарем, у копальню свого батька. Але Мунго не дуже хоче працювати в шахті: він мріє стати професійним футболістом та зіграти у футбол за свою країну в Кубку дикої природи.

Сіпсік – лялька-друг

Щоб маленька Рубі не сумувала за старшим братом, він створює їй ляльку, яка оживає. Іграшка на ім'я Сіпсік стає найкращим другом дівчинки та головною розрадою в її житті. Проте одного дня лялька зникає, і Рубі з братом вирушають на її пошуки. 

Тім Талер, або Проданий сміх

Підліток Тім Талер має дар – чарівний і неповторний сміх, який заражає людей навколо позитивними емоціями. Одного разу Тім знайомиться із загадковим бароном, який пропонує хлопчикові угоду: продати йому свій сміх. Натомість хлопчик отримує дар вигравати будь-яке парі, навіть очевидно фантастичне. Тепер Тім не може навіть посміхнутися, хоча й збувається усе, про що він скаже. Та кому це потрібно, якщо щиро радіти він вже не може?

Поза конкурсом показуватимуть:

Викрадена принцеса

Ця дивовижна історія трапилася у славному місті Києві за часів відважних воїнів, прекрасних принцес та могутніх чаклунів. Бродячий артист Руслан, який мріє стати лицарем, зустрів прекрасну Мілу і закохався в неї, навіть не підозрюючи, що дівчина – дочка київського князя. Але щастю не судилося тривати вічно: злий чаклун Чорномор викрав кохану, розраховуючи перетворити силу її любові на власну чаклунську могутність. Не роздумуючи, Руслан пустився в погоню за вкраденою принцесою, щоб, подолавши всі перешкоди і небезпеки на своєму шляху, довести, що справжня любов – сильніша за магію.

Показ фіналістів конкурсу дитячих фільмів

Восени 2019 року фестиваль Чілдрен Кінофест оголосив про старт четвертого Конкурсу короткометражних фільмів, знятих дітьми. Участь у ньому приймали діти віком від 7 до 14 років. Ця добірка містить 10 найкращих фільмів за рішенням селективної комісії. Стрічки будуть показані в рамках Чілдрен Кінофесту онлайн – усі глядачі матимуть змогу проголосувати за стрічку, яка отримає Приз глядацьких симпатій.

Чарівник Жорж Мельєс

Неймовірні фокуси і таємничі зникнення, майстерні трюки та захопливі ілюзії – тільки тут і тільки зараз, у фантастичному шоу Чарівника Жоржа Мельєса! Колекція фільмів режисера, який 125 років тому першим у світі вигадав спецефекти.

Дізнавайтесь, як працюватиме реєстрація, за посиланням: https://bit.ly/2zwFRNs

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів