Поділитись:

У Multiplex розповіли, хто напише сценарій до нового фільму «Зоряні війни»*

Четвер, 07 травня 2020, 18:18
У Multiplex розповіли, хто напише сценарій до нового фільму «Зоряні війни»*

Джорде Лукасе, видихай, адже Тайка Вайтіті виступить режисером та сценаристом нового фільму з саги «Зоряні війни».

Такою інформацією поділився кінотеатр Multiplex, що знаходиться в розважальному центрі «Промінь».

В офіційний «День Зоряних воєн», 4 травня, Disney викотили новини, від яких мураха пробігла тілом. Тайка Вайтіті спільно з Крісті Вілсон-Кернс, автором фільму «1917», напише сценарій до нового фільму із саги «Зоряні війни» та зрежисує його. Тепер є шанс, що Джорджу Лукасу перестуть снитися жахи, в яких його підсвідомість тероризують Кайло Рен, Сноук, Рей і Палпатін.

Чому ми так радіємо?

Тайка Вайтіті має унікальний стиль і почуття гумору, яке чудово інтегрує в уже готовий сценарій, наприклад, «Тор: Раґнарок». Пригадайте останню серію серіалу «Мандалорець» – іронічну сцену, де два дебілкуватих штурмовики змагаються на влучність. Цю серію вважають найкращою в серіалі і її режисером був Тайка.

Та я його не знаю! Що за ноунейм?

В Тайки невелика фільмографія. Вперше про нього заговорили як про талановитого режисера в 2014 після успіху його фільму «Що ми робимо у тінях». Щоб зрозуміти, що на нас чекає в наступних «Зоряних війнах», рекомендуємо переглянути роботи Тайки:

«Що ми робимо у тінях»:

Фільм розповість історію чотирьох безсмертних вампірів, що намагаються вижити у 21 сторіччі. Такі собі Борати зі світу вампірів.

«Полювання на дикунів»:

Фільм розповість історію про АУЄ пацана, який тікає зі старим дідом до лісу. Не дивуйтесь, на це в них є свої причини.

«Кролик Джоджо»:

Навіть близько не скажемо про що фільм, щоб не псувати враження. Ви будете плакати та сміятись. Знайте, що фільм було номіновано на велику кількість престижних кінопремій, зокрема на Оскар відразу у шести номінаціях. Забрав одну – за найкращий адаптований сценарій.

Хороші новини в кіноіндустрії після постійних перенесень та скасувань.

Надрукувати
мітки:
коментарів