Поділитись:

У Криму карантинний режим продовжили до літа

Вівторок, 12 травня 2020, 02:12
У Криму карантинний режим продовжили до літа

В окупованому Криму влада заявила про продовження карантинних заходів, введених через епідемію на півострові, до 31 травня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на указ так званого "глави уряду" окупованого Криму Сергія Аксьонова.

Підконтрольний Російській Федерації "уряд" оголосив про продовження режиму самоізоляції з обов'язковим масковим режимом, який почне діяти з 12 травня.

"З 12 травня 2020 року до особливого розпорядження зобов'язати громадян використовувати засоби індивідуального захисту органів дихання при перебуванні у транспорті загального користування, легковому таксі, транспортному засобі, що здійснює перевезення пасажирів, при відвідуванні об'єктів торгівлі та надання послуг, діяльність яких не обмежена цим указом, а також при знаходженні в громадських місцях", – йдеться в указі.

Також зазначається, що жителям окупованого Криму дозволяється залишати домівки тільки для: винесення сміття, вигулу домашніх тварин, походу до найближчого магазину та поїздок на роботу (але тільки за наявності дозволу). Окремо дозволяється виходити з дому при загрозі життю чи здоров'ю.

Як повідомляли журналісти "Крим.Реалії" за минулу добу в анексованому Криму різко зросла кількість пацієнтів, ушпиталених з ГРВІ. Пацієнтів стаціонару із симптомами застуди побільшало майже в чотири рази, із симптомами коронавірусу – вдвічі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів