Поділитись:

У Нововолинську п’яна водійка намагалася відкупитися від покарання

Понеділок, 11 травня 2020, 11:18
У Нововолинську п’яна водійка намагалася відкупитися від покарання

фото ілюстративне 

На вулиці Святого Володимира у Нововолинську співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Fiat Ducato» під керуванням 23-річної місцевої жительки. Жінка керувала автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

За уникнення адміністративної відповідальності правопорушниця запропонувала поліцейськими хабар у сумі 2 тис. 400 грн, – інформує пресслужба поліції Волині. 

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Факт надання неправомірної вигоди правоохоронцям зафіксували, гроші вилучили.

На водійку поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом або у стані алкогольного сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. За надання неправомірної вигоди службовій особі відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 8 тис.  500 грн до 12 тис. 750 грн або обмеження чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів