Поділитись:

Волинянин проігнорував самоізоляцію і за 500 гривень намагався це "порішати" (фото)

Четвер, 30 квітня 2020, 11:00
Волинянин проігнорував самоізоляцію і за 500 гривень намагався це «порішати» (фото)

У Турійському районі співробітники групи реагування патрульної поліції виявили факт порушення режиму самоізоляції 42-річним чоловіком. Під час перевірки його не було за місцем проживання.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Волинській області. 

Згодом за уникнення адміністративної відповідальності за порушення правил карантину волинянин запропонував поліцейським 500 гривень хабара. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, факт надання неправомірної вигоди правоохоронцям зафіксували, гроші вилучили.

Волинянин проігнорував самоізоляцію і за 500 гривень намагався це «порішати» (фото)Волинянин проігнорував самоізоляцію і за 500 гривень намагався це «порішати» (фото)

На правопорушника склали адміністративний протокол за ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім цього, за фактом надання неправомірної вигоди правоохоронцям слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

До слова, напередодні на волинянина співробітники поліції вже складали адміністративний протокол за ст. 44-3 КУпАП: повернувшись з-за кордону, він відмовився від обов’язкової обсервації.

Загалом із початку карантинних обмежень правоохоронці Волині склали понад 600 адміністративних протоколів щодо порушення правил карантину. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів