Турецький футболіст задушив свого 5-річного сина, який захворів на COVID-19

Понеділок, 11 травня 2020, 03:30

Турецький футболіст клубу Бурса Йилдирим Сехер Токташ зізнався у вбивстві свого 5-річного сина, який був госпіталізований у лікарню із симптомами коронавірусу.

23 квітня у хлопчика була висока температура і кашель – характерні симптоми COVID-19, і лікарі негайно ізолювали батька і сина, повідомляє НВ з посиланням на Daily Sabah.

Через деякий час Токташ повідомив лікарям, що у його сина проблеми з диханням, після чого лікарі доставили його у відділення інтенсивної терапії, але через дві години хлопчик помер. Оскільки у хлопчика були симптоми, які зустрічаються у пацієнтів із COVID-19, то спочатку вважалося, що він помер від коронавірусу.

Однак через 11 днів після смерті Токташ пішов у поліцію і зізнався, що це він вбив сина, задушивши його подушкою. Футболіст додав, що у нього нема ніяких психічних проблем, а вбив він сина, бо не любив його.

«Я поклав подушку на сина, який лежав на спині. Протягом 15 хвилин я тиснув на подушку, не піднімаючи її. Мій син боровся весь цей час. Коли він перестав рухатися, я підняв подушку. Потім я закричав, щоб лікарі допомогли зняти з мене будь-які підозри», – йдеться в його заяві.

Після зізнання Токташ був заарештований і тепер йому загрожує довічне ув’язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: