Поділитись:

Відсьогодні запрацював центральний ринок у Нововолинську

Субота, 09 травня 2020, 23:02
Відсьогодні запрацював центральний ринок у Нововолинську

У суботу, 9-го травня, у Нововолинську відновив роботу центральний госпрозрахунковий ринок для реалізації продовольчих товарів.

Про це пише БУГ.

На вході у базар проводять температурний скринінг, наявні дезінфікуючі засоби. Покупці мають бути в захисній масці. Варто зазначити, що люди не дотримуються дистанції при вході на ринок.

Контейнери відкриті не всі, щоб дотримуватися визначених санітарних норм: відстані у три метри між торговими точками. Наявні захисні екрани.

Адміністрація ринку облаштувала місця для продажу сільськогосподарської продукції.

Зазначимо, що продукти, які не підлягають термічній обробці, повинні бути у плівці. Роботу ринку перевірятимуть контролюючі органи і в разі виявлення порушень базар можуть закрити.

Відсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у НововолинськуВідсьогодні запрацював центральний ринок у Нововолинську

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
03 квітня 2024
01 квітня 2024