Поділитись:

Діти на майданчиках – батьки ігнорують карантин, – Луцькрада

П'ятниця, 08 травня 2020, 08:11
Діти на майданчиках – батьки ігнорують карантин, –  Луцькрада

фото ілюстративне 

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що лучани мають бути особливо обережними й суворо дотримуватися правил карантинну.

Про це він заявив на засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, – інформує пресслужба Луцькради. 

“Ми надали дозвіл на роботу ринків, а там можуть перебувати люди з тих районів, де виявлено багато хворих. Тому небезпека існує. Крім того, на дитячих майданчиках продовжують перебувати діти. Батьки нехтують вимогами карантину. Щодо пом'якшення карантинних вимог, на які усі ми чекаємо з 12 травня, то поки не буде постанови Кабінету Міністрів з чіткими роз'ясненнями, доти обмеження щодо роботи деяких об'єктів торгівлі залишається в силі. Буде постанова, ми відразу скликаємо сесію міської ради й ухвалюємо відповідні рішення”, – наголосив він.

Як зазначив начальник Луцького міського управління ГУ Держпродспоживслужби ГУ у Волинській області Василь Татушко, 7 травня розпочали роботу чотири ринки, на яких не виявили значних порушень. Керівники ринків забезпечили пропускну систему, здійснювався температурний скринінг, були в наявності засоби захисту. 

До слова, Луцькрада збирається на сесію, аби ухвалити дозвіл на відвідування парків, скверів, майданчиків кафе і магазинів у ТРЦ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів