Поділитись:

"Нас всіх тримають за лохів", – Лещенко про задекларовані мільйони Тимошенко

Четвер, 07 травня 2020, 04:10
«Нас всіх тримають за лохів», – Лещенко про задекларовані мільйони Тимошенко

Нардеп попереднього скликання та журналіст Української правди Сергій Лещенко заявив, що йому не вдалося знайти публічної інформації про те, хто компенсував гроші Юлії Тимошенко.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

"Юлія Тимошенко так і не відповіла на запитання, хто заплатив їй 150 млн гривень компенсації в США, і чому цей доброчинець є американським резидентом. Без відповіді також залишилося питання, чому ідентичну суму отримав й інший депутат від "Батьківщини" Сергій Власенко", – зауважив журналіст.

Нагадаємо, нещодавно лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко внесла зміни до матеріального становища та задекларувала майже 150 мільйонів гривень.

Екснардеп Лещенко посилається на PACER – так званий публічний реєстр доступу до судових електронних записів, який діє у США. Там згадуються позови і судові справи, які подані або розглядаються в федеральних окружних або апеляційних судах, а також судах з питань банкрутства. Журналіст підкреслив, що пошук в цьому реєстрі на прізвище "Тимошенко" не містить ніяких свіжих згадок – остання відкрита судова справа датована 2011 роком, а остання закрита – 2015 роком.

"Таким чином, Тимошенко пропонує повірити, що хтось заплатив їй понад 5 мільйонів доларів, а вона навіть не подавала (!) позов проти цієї особи. Тобто, якийсь "резидент США" настільки злякався Тимошенко (і Власенко?), що добровільно розщедрився на 10 мільйонів доларів! Вам не здається, що нас всіх тримають за лохів такою "легендою"?" – резюмував Лещенко.

«Нас всіх тримають за лохів», – Лещенко про задекларовані мільйони Тимошенко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів