Поділитись:

Нардеп Тищенко готуватиме для лікарів, якщо "Велюр" порушив закон

Понеділок, 04 травня 2020, 10:50
Нардеп Тищенко готуватиме для лікарів, якщо

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко заявив, що ресторан "Велюр" готовий заплатити штраф, якщо було зафіксовано порушення, а сам Тищенко до кінця карантину готуватиме для київських лікарів.

Про це депутат написав у фейсбуці.

"Хочу вам офіційно заявити, "Велюр" готовий заплатити штраф, якщо ресторан дійсно порушив закон. Якщо порушення були зафіксовані, директор ресторану оплатить штраф цієї ж секунди! І я особисто це проконтролюю. Зі свого боку, я, Микола Тищенко, як громадянин України, своїми руками буду готувати обіди для київських лікарів до закінчення карантину. Подробиці пізніше. Руки зайняті на кухні", – йдеться в дописі.

Нагадаємо: раніше ресторан Миколи Тищенка "Велюр" запідозрили в продовженні роботи, попри карантин – журналісти більше тижня спостерігали за рестораном і помітили, що там приймають впливових гостей. Згодом екснардеп Олег Ляшко разом з однодумцями "замурував" будівельними блоками вхід до ресторану "Велюр". Проте екснардеп Борислав Береза показав, що вхід не має перешкод, адже Ляшко із однодумцями "замурував" вхід на літню терасу, інші ж двері – власне вхід у ресторан – лишилися доступними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів