Поділитись:

За опалення та гарячу воду у квітні лучани заплатять на 34% менше

Четвер, 30 квітня 2020, 16:10
За опалення та гарячу воду у квітні лучани заплатять на 34% менше

ДКП “Луцьктепло” проведе перерахунок нарахувань за опалення та гаряче водопостачання, надані у квітні.

Відповідне рішення ухвалили під час позачергового засідання виконавчого комітету 30 квітня, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Сьогодні під час позачергового засідання виконавчого комітету розглянуто питання “Про зміну розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води”.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.01.2020 №17 «Про внесення змін до положення про покладання спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу», ціна природного газу (без урахування зміни тарифів на послуги з транспортування, розподілу природного газу, торговельної надбавки постачальника), придбаного у квітні 2020 року, знизилась, у порівнянні з березнем 2020 року, на 15% і становить 2897 грн/тис.куб.м без ПДВ (у березні ціна газу становила 3396 грн/тис.куб.м без ПДВ).

Коефіцієнт перерахунку за надані послуги у квітні 2020 року складе 0,66. Таким чином, нарахування за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води за квітень 2020 року будуть знижені на 34 %.

Члени виконкому підтримали відповідний проєкт рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів