Поділитись:

Трьох мешканців Нововолинська підозрюють у продажі наркотиків (фото)

Четвер, 30 квітня 2020, 13:33

Трьох мешканців Нововолинська підозрюють у вчиненні наркозлочинів. 

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

За процесуального керівництва Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури працівники поліції в межах розслідування кримінального провадження про вчинення групою осіб незаконного придбання, зберігання метою збуту, а також незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин провели низку санкціонованих обшуків у Нововолинську.

У ході обшуків в оселях трьох мешканців шахтарського міста, двоє з яких уже були судимі за вчинення наркозлочинів, виявили й вилучили згортки та шприци з наркотичними речовинами, ампули й блістери з нарковмісними ліками й обладнання для їх фасування.

Правоохоронці також зафіксували факти продажу ними наркотичних речовин.

У кримінальному провадженні призначено низку експертиз.

Усім трьом громадянам повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 307 КК України. Прокурори наполягатимуть на обранні їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені за попередньою змовою групою осіб, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів