Поділитись:

Патрульні затримали лучан, які намагалися збути більше 12 пакетиків наркотиків (фото)

Середа, 29 квітня 2020, 01:54
Патрульні затримали лучан, які намагалися збути більше 12 пакетиків наркотиків (фото)

У Луцьку 28 квітня під час патрулювання вулиці Зарічної інспектори патрульної поліції завадили двом лучанам розповсюдити наркотичні речовини.

Про це інформує пресслужба патрульних у фейсбуці.

Як йдеться в повідомленні, інспектори патрулювали вдень 28 квітня у звичному режимі, заїжджаючи у місця потенційного збору підозрілих осіб. Цього разу професійне чуття теж не підвело: увагу досвідчених патрульних одразу привернули підозрілий ВАЗ та двоє чоловіків поруч.

Відповідно до Закону «Про Національну поліцію», інспектори провели превентивний захід – поверхневу перевірку. Під час перевірки в одного з чоловіків виявили 4 пакетики з подрібненими порошкоподібними речовинами синього, рожевого, білого, оранжевого кольорів. У другого громадянина знайшли пакетики з кристалічною речовиною оранжевого кольору, схожою на наркотичну. Її, за словами чоловіка, він мав розповсюдити в Ківерцях за допомогою так званих "закладок".

На місце викликали слідчо-оперативну групу та профільне управління ГУНП в області. При перевірці автомобіля всередині виявили ще 8 різних згортків з речовинами, схожими на наркотичні, та електронні ваги.

Підозрюваних осіб затримали. Ведеться слідство.

Патрульні затримали лучан, які намагалися збути більше 12 пакетиків наркотиків (фото)Патрульні затримали лучан, які намагалися збути більше 12 пакетиків наркотиків (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів